Talán sokunknak nem kell bemutatni a Fővárosi Autópiacot és e név hallatán sok szép emlék jut eszünkbe. Van, akinek azért kedves, mert itt vette élete első autóját, de akad olyan is, aki a mai napig itt veszi és adja el autóit. A Fővárosi Autópiac 1990-óta várja – közel 80 kereskedés, több mint 3000 darabos gépjárműkínálatával – látogatóit, illetve biztosítja az autókereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások számára működésük helyét.
A Fővárosi Autópiac méretét tekintve Közép-Európa legnagyobb autópiaca, Budapesten, a XIX. kerület, Nagykőrösi út mellett található, a város felől is, de az M5-ös autópályáról is jól megközelíthető. Az idelátogatók az autóvásárlás-eladás mellett, számtalan szolgáltatásból válogathatnak, mint például (a teljesség igénye nélkül):

  • eredetiségvizsgálat, műszaki vizsga, állapotfelmérés,
  • biztosító iroda,
  • autófelszerelési üzlet,
  • autófóliázás,
  • autókozmetika,
  • autóvillámossági műhely.

A hétvégenként idelátogatók a kereskedések autói mellett a gépjármű szabadpiac adta kínálatot is áttekinthetik, ahol az alkalmi eladók kínálják értékesítésre járműveiket (a járvány időszakában a gépjármű szabadpiac működése átmenetileg szünetel, de a Fővárosi Autópiac nyitva tart!).

Összeségében elmondható, hogy az Autópiac komplex szolgáltatás csomagot kínál az idelátogató érdeklődőknek, akik, ha a nagy nézelődésben megéheztek a helyszínen több büfé közül is válogathatnak, hogy aztán újult erővel folytassák a nagy piac feltérképezését.

2006-tól postahivatal és szerencsejáték fogadóhely is található a Piacon, amit szombat-vasárnap is igénybe lehet venni, így aki elfelejtett hétköznap levelet-csekket, lottót, totót feladni, az itt hétvégén is megteheti. A Fővárosi Autópiac és szolgáltatói egész évben a hét minden napján, az ünnepnapokat kivéve nyitott kapukkal várja az érdeklődőket.

A Fővárosi Autópiac stratégiai célja, hogy az autópiaci jelleg megtartásával az autókerekedőknek biztosítson komplex szolgáltatási csomagban,kedvező feltételekkel, értékesítési területet.

Rengeteg érdekes és folyamatosan új tartalmakat talál, ha követi a Fővárosi Autópiac Facebook és Instagram oldalt.

Facebook: https://www.facebook.com/fovarosiautopiackft
Instagram: www.instagram.com/fovarosiautopiacofficial
Weboldal: https://www.fovarosiautopiac.hu
Cím: 1194 Budapest, Nagykőrösi út 162.

A Fővárosi Autópiac Kft. a koronavírus járvány időszakában kiemelten kezeli a megelőzést, védekezést, a Fővárosi Autópiac és kapcsolódó szolgáltató-helyek működését ennek megfelelően szervezi meg, a működésről, nyitva tartásról a https://www.fovarosiautopiac.hu saját weboldalon, Facebook és Instagram oldalain folyamatosan ad tájékoztatást Kedves Ügyfeleinek.